Hello Wine lovers - Hello Rose lovers
Kosár 0

Rendelés I Fizetés I Szállítás

A vásárlás menete:

A Wines n' Roses webáruházban kedvedre válogathatsz minden termékünk közt. Virágainkat kötegekben értékesítjük, ahogy a termelőinktől beérkeznek, ezzel is kiemelve azok egyedi szépségét. Forgalmazott borainkat megvásárolhatod palackonként és kartonos (6 palack) kiszerelésben is. Természetesen a karton áraink a legkedvezőbbek. A fenti sávban található menüpontok és rendezett kategóriák segítségével könnyedén megtalálhatod a neked tetsző termékeket, de emellett segítségedre lesz még a kereső-sáv és az itt-ott felbukkanó szűrők is!

Ha kiválasztottad a terméket, az egyéni nézetben rögtön hozzá is adhatod kosaradhoz, akár egyszerre többet is. Ezután folytathatod a nézelődést, vagy továbbléphetsz kosarad összesítő lapjára. Itt lehetőséged van megváltoztatni a rendelt termékek mennyiségét és megjegyzést is fűzhetsz a rendelésedhez (üdvözlőkártya szövege, színpreferencia, bármi amit fontosnak ítélsz).

A kosárösszesítő után kattints a 'Vásárlás' gombra. (ne a sárga PayPal express gombra, mert akkor sok más információt nem lesz lehetőséged eljuttatni nekünk)

Itt kérni fogjuk az adataidat, melyeken fel tudjuk majd venni a kapcsolatot veled. Kérjük, hogy valós email címet, szállítási címet és telefonszámot adjatok meg, mert ezek hiányában nem fogjuk tudni teljesíteni a rendelést. Regisztrált vásárlóként ezek az adatok automatikusan kitöltődnek. 

Saját adataid megadása után továbbléphetsz a szállítási adatokhoz. Itt választhatsz a pincénkben történő személyes átvétel és a kiszállítás között.  Előbbi ingyenes opció, a kiszállítás tényleges díját pedig kijelzi a rendszer. Itt még lehetőséged van megváltoztatni az előbb megadott szállítási címet. Amennyiben bármilyen hasznos megjegyzést szeretnél hozzáfűzni a rendeléshez (pl harapós kutya, 10.emelet lift nincs, stb) akkor azt megteheted bármelyik címmezőbe írva, egy korábbi lépésben a kosárösszesítőnél, de még a fizetés előtt is lesz majd kitölthető megjegyzés mező. 

A szállítási mód után továbbléphetsz a fizetési adatok megadásához. Itt több lehetőséget is kínálunk. A lehetséges opciók összefoglalva:

szállítást nem kérsz -> személyes átvétel pincénkben -> helyszíni fizetés

szállítást nem kérsz -> személyes átvétel pincénkben -> fizetés előzőleg online rendezve (bankkártya, PayPal és átutalás)

kiszállítást kérsz -> országos szállítás Magyarország területén -> fizetés előzőleg online (bankkártya, PayPal és átutalás)

kiszállítást kérsz ->  országos szállítás Magyarország területén -> előzetesen kifizeted pincénkben 

Fizetési módok:

PayPal

Bankártyával (a pincében és online a PayPal rendszerén keresztül) 
- Master Card
- Visa 
- Maestro 

Kézpénzes fizetés:
Személyesen móri pincénkben

Átutalással bankszámlaszámunkra:
Kedvezményezett: Miklós Pince Kft.
(Erste Bank) 11600006-00000000-77807331
Kérjük vegye figyelembe, hogy az átutalás átfutási ideje sokszor nem azonnali, van hogy 1 munkanap.

ÁFÁ-s számla igényedet kérjük jelezd nekünk és azt postai úton, vagy a termékkel együtt megküldjük részedre! Amennyiben erre külön utasítást nem kapunk, teljesített rendelésedről csak egy elektronikus fizetési értesítőt küldünk.

Házhozszállítás:

Házhozszálítás díjai.

Meghiúsult szállítás esetén:
Amennyiben a vevő által megadott információk hibásak vagy valótlanok, akkor az eladó nem tehető felelőssé a lehetetlenné vált kiszállítás miatt.Ha a kézbesítés nem valósul meg, azért mert az ajándékozott nincs otthon, vagy nem hajlandó átvenni a küldeményt, ilyen esetben a virág aznap vagy másnap nyitvatartási időben átvehető az üzletünkben.

A vevő ha már kifizette az összeget, utólagosan nem igényelheti azt vissza!
Áruhiány esetén az eladó fenntartja a jogot, hogy azonos stílusú és árkategóriájú virágot szállítson.

Letölthető elállási nyilatkozat: ITT

 

Ha bármi kérdésed merülne fel a rendeléssel kapcsolatban, keress minket bármelyik elérhetőségünkön, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre!

Kérjük, hogy midig kiemelt figyelmet fordíts arra, hogy adataidat helyesen add meg. Ez főleg saját érdeked, de a későbbiekben ezzel nagyban megkönnyíted a futár munkáját és természetesen a miénket is. Így máris egy magasabb szintű kiszolgálást fogunk tudni megvalósítani!

Amennyiben rendelésedből hiányzik néhány adat, vagy nem teljesen egyértelmű, megpróbálunk kapcsolatba lépni veled és eloszlatni a kérdéseket.

Wines n' Roses - rock 'n' roll